Service

Service van het hoogste niveau

7 dagen op 7 bereikbaar voor onze klanten

SERVICE BIJ AANKOOP

Kiest u voor modern of eerder tijdloos? Hebt u advies nodig bij het realiseren van uw woondroom? Breng een bezoek aan onze inspirerende showroom waar je kennis maakt met onze materialen en visie.Onze enthousiaste en hooggekwalificeerde verkopers staan graag voor u klaar.

SERVICE BIJ PLAATSING

Exclusief maatwerk vraagt om een professionele service bij plaatsing. Onze ervaren installateurs zijn allen vakmensen die perfect werk afleveren tot in de kleinste details.

SERVICE BIJ NAZORG

Van afstelling van de motor tot het behandelen van uw poort met een hydro-olie, Pouleyn hecht veel waarde aan nazorg. Wij bieden u dan ook graag een onderhoudscontract aan waarbij ons team dit onderhoud op zich neemt, en u zorgeloos kunt genieten van uw poort.

GARANTIE

Om een uitstekende levensduur te kunnen garanderen onderwerpt Pouleyn zijn poorten aan een cyclustest. Hierdoor staan wij 100% achter ons product, en kunt u genieten van een garantie van tien jaar. Bij accessoires en motorisatie kunt u rekenen op 2 jaar garantie.

ZEVEN DAGEN OP ZEVEN TOT UW DIENST

Ons team van vakbekwame specialisten staat zeven dagen op zeven voor u klaar. Een storing of een technisch defect? Op ons gespecialiseerde interventieteam kunt u rekenen!

Pencil
Vul ons formulier in wij nemen binnen de 24 uur contact met u op
Line
Service aanvraag
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Ik accepteer de algemene voorwaarden