houten sectionale poort

Sectionaal-
poorten

Sectionaalpoort: Model 1

Vraag uw offerte aan +

Sectionaalpoort: Model 2

Vraag uw offerte aan +

Sectionaalpoort: Model 3

Vraag uw offerte aan +

Sectionaalpoort: Model 4

Vraag uw offerte aan +

Sectionaalpoort: Model 5

Vraag uw offerte aan +

Sectionaalpoort: Model 6

Vraag uw offerte aan +

Sectionaalpoort: Model 7

Vraag uw offerte aan +

Sectionaalpoort: model 8

Vraag uw offerte aan +

Troeven

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Vingerklembeveiliging

Pouleyn maakt geen gebruik van aluminium kaders of sandwichpanelen, maar 100% veilige houtpanelen. Dit gepatenteerd uniek systeem zorgt ten alle tijde voor een veilig en kindvriendelijk gebruik.

 

Onderloopbeveiliging

Dankzij de stopbeveiliging komt de poort tot stilstand van zodra een obstakel gedetecteerd wordt onder de poort. Wanneer de loopweg terug vrij is, start de poort automatisch op.

 

Inbraakveilig

De stevigheid van de panelen en een blokkering van de motor zorgt ervoor dat dieven geen kans hebben bij inbraak.

 

Geen black-out

Bij het uitvallen van de stroom zorgt een optionele noodbatterij voor een optimale werking.

Massief hardhout

Massief hardhout

Houtsoort klasse 1

Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden Afrika. Gekend om haar harde kern, prachtige uitstraling en een gevlamde structuur.

 

Pouleyn thermowood

Naast Afrormosia werkt Pouleyn met thermowood uit eigen beheer. Door het ecologisch modificatieprocedé waarbij het hout verhit wordt in een zuurstofarme omgeving, vergroot de duurzaamheid van het hout, waardoor de levensduur en kwaliteit sterk toeneemt.

 

Hydro behandeling

Om het hout waterafstotend te maken en een prachtige egale vergrijzing te bekomen ontwikkelde Pouleyn doorheen de jaren zijn eigen hydro-olie. Deze bescherming zorgt voor een gering krimp- en zwelgedrag, en een jarenlange bescherming.

 

Ecologisch

Door rechtstreeks bij de houtontginner aan te kopen, kiezen wij voor milieubewust produceren. Naast hoogstaande kwaliteit zetten wij dus ook sterk in op onze ecologische voetafdruk.

Veiligheid en warmte

Veiligheid en warmte

Pouleyn poorten beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen. Dankzij ons CE certificaat en een unieke gepatenteerde vingerklembeveiliging hoeft u zich geen zorgen te maken voor eventuele ongevallen. Wij verzekeren u dat u met Pouleyn kiest voor een kwalitatief veilige poort voor u en uw gezin. Daarbovenop hebben onze poorten door het gebruik van 60 mm dikke panelen een uitstekende isolatiewaarde en luchtdichtheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over enig warmteverlies.

Unieke modellen

Unieke modellen

Onze tuinpoorten met latjes en lamellen zijn beiden uniek en in huis ontworpen. Deze modellen dragen allen een modelbescherming.