Houten ramen
en deuren

Neem contact op voor meer infoNaar de contactpagina

Troeven

Massief Hardhout

Houtsoort klasse 1

Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden Afrika. Gekend om haar harde kern, prachtige uitstraling en een gevlamde structuur.

 

Hydro behandeling

Om het hout waterafstotend te maken en een prachtige egale vergrijzing te bekomen ontwikkelde Pouleyn doorheen de jaren zijn eigen hydro-olie. Deze bescherming zorgt voor een gering krimp- en zwelgedrag, en een jarenlange bescherming.

 

Ecologisch

Door rechtstreeks bij de houtontginner aan te kopen, kiezen wij voor milieubewust produceren. Naast hoogstaande kwaliteit zetten wij dus ook sterk in op onze ecologische voetafdruk.

Massieve Onderregel en Vleugelneus

Met hoogtechnologische frezen en de grootste Working Process® raamstraat in België, kunnen volledige onderregels en vleugelneuzen in één stuk bewerkt worden, zodat er geen verlijming nodig is en uw ramen veel langer meegaan. Pouleyn was de eerste in België die dit aanbood.

Bekijk onze brochure

Innovatie staat voorop

Door een passie voor product en gedrevenheid slaagt Pouleyn er in om steeds te blijven innoveren. Alle ramen en deuren worden op maat gemaakt naar uw smaak en naar een kleur volledig naar uw keuze, zodat dit perfect aansluit bij bestaande elementen.

Kwaliteit

Pouleyn maakt uitzonderlijk kwalitatieve ramen in tropisch hardhout op een ambachtelijke manier. Dankzij de volledig computergestuurde productielijn bereiken we een precisie die ons meesterlijk maatwerk voorstelt.