Over Ons

Stijlvolle woningen afwerken met geïntegreerde uitbreidingen, exclusieve deuren, poorten en ramen, ziedaar de niche waarop de Groep Pouleyn zich al jarenlang toelegt. Wordt uw blik getroffen door een houten orangerie met een unieke uitstraling, een tuinpoort die u nergens anders ziet, een poolhouse waarvan u zo de deur wil openduwen? De kans is groot dat het gaat om een exclusieve creatie van de Groep Pouleyn.

De Groep Pouleyn overkoepelt twee firma’s waarvan de diensten elkaar mooi aanvullen:

  • Pouleyn is de absolute meester op het vlak van ramen, deuren en poorten in tropisch hardhout, inclusief ramen en deuren in aluminium.
  • Lloyd Hamilton bouwt hoofdzakelijk orangeries en home extensions in afrormosia (tropisch hardhout), eiken bijgebouwen en modern outdoors.
houten ramen deuren poorten aluminium
pouleyn lloyd hamilton showroom
houten ramen deuren poorten aluminium
houten ramen deuren poorten aluminium
houten ramen deuren poorten aluminium
houten ramen deuren poorten aluminium

 

Pouleyn gebruikt een totale bedrijfsoppervlakte van 15.000m² en stelt 90 vakmensen tewerk, die zich met passie inzetten voor het creatieve maatwerk dat van hen verwacht wordt. Elke creatie van Pouleyn is inderdaad uniek: de uitkomst van de wensen en eisen van de klant zoals zij vertaald worden in persoonlijke oplossingen door ons ontwerp- en productieteam. Dankzij spitstechnologische productiemethodes wordt dit maatwerk geproduceerd op een uitermate kostbewuste manier.  En de winnaar is… de klant!

Wenst u uw verbeelding te toetsen aan de mogelijkheden? Wenst u uw dromen een stap dichter te brengen bij de realiteit? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Vichte. U vindt er 2000m² inspiratie.

Ontdek ook ons gamma van orangeries, home extensions, eiken bijgebouwen en modern outdoors.